Leveranciers – EDI-koppelingen

EDI staat voor Electronic Data Interchange. Dat betekent een volledig ge-automatiseerde uitwisseling van gegevens. Dat bespaart enorm veel tijd, maar voorkomt ook fouten. EDI kan op verschillende niveaus ingezet worden, ANB5 is druk bezig om deze zoveel mogelijk beschikbaar te maken. Het meest simpele is de automatische integratie van prijslijsten van leveranciers, direct gevolgd door de mogelijkheid van een realtime check op prijs en leverbaarheid (P & A). Daarna volgt het insturen van orders naar een webshop. Uiteindelijk is de import van pakbon- en factuurinformatie de laatste stap.

Direct gekoppelde Leveranciers
Voor alle leveranciers is het mogelijk om automatisch prijslijsten toe te voegen aan sidebase. Zolang ze regelmatig een prijslijst in een constant csv-formaat aanleveren kan deze met ANB5Import verwerkt worden. Definitiebestanden hiervoor zijn op aanvraag.

Naam Realtime P&A Order Pakboninfo Factuur
ANB5 ANB5 ANB5 in factuur.xml ANB5
Actebis Actebis aangeboden aangeboden aangeboden
Ingram Micro ingrammicro ingrammicro aangeboden aangeboden