Kostenleveranciers

Leverancier bij het aanmaken van kosten via het bankboekje
Bij het aanmaken van kosten via het bankboekje kun je de leverancier wijzigen. Daarbij is het mij ook al eens overkomen dat ik in het lijstje de leverancier aangeklikt heb, maar heb vergeten om het hokje bij nieuwe leverancier leeg te maken. Het bankboekje vult daar een gok in en als die er nog staat dan wordt die gebruikt in plaats van de leverancier uit het lijstje.

Kostenleveranciers verwijderen
Het lijstje met kostenleveranciers wordt gemaakt uit alle ooit gebruikte leveranciers in de kostentabel. Die kun je dus niet weggooien. Wat wel kan is met kosten zoeken op zon leverancier die kostenbon wijzigen naar een andere leverancier uit het lijstje. Als een naam nergens meer gebruikt wordt dan zal hij zelf uit het lijstje verdwijnen