ANB5Web – algemeen

Een actuele website is tegenwoordig onmisbaar. Nieuwe klanten gebruiken de website om u te vinden. Bestaande klanten zoeken er snel contact-informatie in op, maken hun eigen offerte, plaatsen (en betalen) bestellingen of vragen een RMA-nummer aan. Daarnaast kunt u via uw website allerlei tips en trucs delen met uw klanten.

Omdat assortiment en prijzen dagelijks wijzigen biedt alleen een automatisch proces de mogelijkheid om altijd up-to-date te blijven. Met ANB5 Business Suite wordt daarom een geïntegreerde website met webshop meegeleverd. Het design van de webshop is volledig naar eigen wens te ontwerpen dankzij het css-/template-systeem en natuurlijk voorzien van de mogelijkheid om iDeal-betalingen te accepteren.

Het synchroniseren van de website wordt gedaan met ANB5Webconnect. Nieuwe klanten kunnen zich op de website aanmelden en zonder overtypen worden opgenomen in de klantendatabase. Met één simpele muisklik kunt u een complete webshop-bestelling overnemen naar de eigen database, waarbij ook geen fouten meer gemaakt kunnen worden. Als klanten een probleem hebben met een artikel kunnen zij via de webshop een retournummer aanvragen. U bent dan bij binnenkomst van een garantie-artikel al meteen voorzien van de juiste (klacht)informatie