Klanten – EDI-koppelingen

Prijs-voorraad-lijst in csv

U kunt van de ANB5-webshop de persoonlijke prijslijst ophalen.

Prijs-voorraad-controle

U kunt een xml-bestand naar de webshop sturen om de actuele prijs en voorraadpositie van een product op te vragen. In antwoord op uw http-request ontvangt u de beschikbare voorraad, de prijs daarvan en een eta (expected time of arrival).

Automatisch orders plaatsen in de webshop

Klanten die een account in de webshop hebben kunnen hun order automatisch doorsturen naar de webshop. Naar wens kan er een afwijkend verzendadres opgegeven worden. Ook is er de mogelijkheid om een dropshipment te doen, namens de webshop-klant naar een ander adres. Als het klant-logo is aangeleverd en ingesteld is kan dat zelfs op de pakbon worden afgedrukt.

Orders als bestand aanleveren per email

Voor klanten die niet zo ver ge-automatiseerd zijn dat ze automatisch orders kunnen inschieten naar webshop heeft ANB5 een tussenoplossing. Een order in csv (excel) kan ingelezen worden naar ANB5Fact, zodat toch overtyp-fouten voorkomen kunnen worden.

XML-bestanden ophalen

Klanten die een account in de webshop hebben kunnen hun factuur in XML ophalen van de webserver. De documenten worden daar een week bewaard. Dit zal uitgebreid worden met andere ANB5-documenten zoals offertes en bestellingen.

Technische informatie vindt u hier