Klantcontact

ANB5 registreert alle verkoopactiviteit rond een klant. Natuurlijk is er een klant ‘Contante verkoop’ voor anonieme verkoop, maar registratie op klant biedt heel veel uitgebreide service mogelijkheden. Denk hierbij aan klanthistorie, supplies bij hardware en eventuele leuke aanbiedingen op maat. Ook kan je hier het emailadres van de klant kwijt om hem te informeren. Overleg daarom altijd met een klant of hij in het systeem wil en registreer hem dan volledig.
ANB5 gaat verder dan alleen offertes, bestellen en factureren, wij ondersteunen ook backorders, bijzondere vragen, garantieafhandelingen en abonnementen op regelmatig terugkerende activiteiten.
Alle onderdelen van ANB5 ondersteunen logboeken. Hierin kan aanvullende informatie over de activiteit worden opgeslagen die vervolgens voor alle collega’s (en voor externe logboeken ook voor de klant) in te zien is. Hiermee kan de klant beter geïnformeerd worden en worden fouten bij de overdracht tussen medewerkers beperkt.
Alle product-gerelateerde activiteiten ondersteunen het scannen van serienummers en/of EANcodes. Zo worden fouten voorkomen en kan betere service worden verleend in geval van problemen.