Omdoos-scancodes van een leverancier of zelf aanmaken

ANB5 kan gebruik maken van scancodes om producten met een batchnummer te volgen. Deze kunnen zelf aangemaakt worden bij de goederenontvangst. Alternatief kunnen door de verpakker als omdoos-scancodes op de doos gedrukt worden die dan bij goederenontvangst geregistreerd kunnen worden.

Bij goederneontvangst kunnen scancodes aangemaakt worden voor de geleverde batch. Vul daarvoor de TenminsteHoudbaarTot-datum en het batchnummer in en druk op de knop “Aanmaken scancode voor deze batch”. Kies vervolgens onder de serienummerlijst voor “Opslaan”.

Bij goederenontvangst kunnen scancodes van de verpakker ingevoerd worden in plaats van de ANB5-scancodes:

  • Klik eerst op “Aanmaken scancode voor deze batch”
  • Vervang de aangemaakte code links door de scancode van Everspack op de doos
  • Kies opslaan

Nu worden alle dozen ingeboekt met deze scancode.

 

Als je gelijk de scancode inscant naar het serienummer-lijstje links (dus zonder de knop Aanmaken scancode), dan wordt er 1 stuks ingeboekt met deze scancode als serienummer. Je moet daarna nog aantal = ‘alle stuks min eentje’ inboeken zonder serienummer.