Android Apps van ANB5

ANB5 business suite kent verschillende Apps voor gebruik met een android telefoon. Dat is maximaal flexibel en meeneembaar in gebruik. Op dit moment zijn er 2 ANB5 Apps: magazijn en winkel.

Magazijn is, de naam zegt het al, een logistieke App. Hiermee kunnen voorraadlocaties in het magazijn beheert worden: wat berg ik waar op. Nog belangrijker is dat deze App bij het uitleveren meegenomen kan worden. Van een uitleverlijst wordt op volgorde van looproute aangegeven welke producten in welke aantallen gepakt moeten worden. Deze worden afhankelijk van het product op serienummer of op EAN (kan zelfs per omdoos!) gescand, gecontroleerd op juistheid en geregistreerd.

Winkel is voor medewerkers aan de balie of op de technische dienst. In deze App worden bellijst / werklijsten bijgehouden zodat je snel kan zien wat je moet / kan gaan doen. Voor de technische dienst is er de mogelijkheid om protocollogboeken ter plekke in te vullen zodat altijd de actuele status van een reparatie zichtbaar is.