ANB5Product – beheer verkoophulpen (salestools)

In de ANB5 webshop kan je voor specifieke producten aangeven dat er accessoires en / of een toelichtende tekst bij horen. Dit doe je met ANB5Product en dan kiezen voor de salestools. Je komt dan op een nieuw scherm waarop je de verkoophulpen kan instellen.

Uiteraard is het belangrijk om linksboven te beginnen met de APNs waar je de verkoophulp aan wilt koppelen. Deze kan je definiëren op het niveau van APN, offertenummer, (sub)categorie of merk. In deze volgorde wordt de aanwezige koppeltabel gecontroleerd en zodra je product gevonden is dan is dat de verkoophulp die weergegeven zal worden.

De verkoophulp bestaat uit een standaardoffertenummer met daarin alle APNs die in aanmerking komen voor bijverkoop (cross-sell) of upgradeverkoop (upsell) en een memonummer met daarin begeleidende tekst en / of vragen die horen bij deze aanschaf.

Offerte toevoegen

als je een standaardofferte met accessoires wilt toevoegen aan je productselectie dan zoek je die midden boven in het scherm uit (als hulp zie je rechtsboven de lijst met APNs die in de betreffende offerte zitten). Met de knop <Opslaan offerte> wordt je gekozen offertenummer gekoppeld aan de APN-selectie-criteria die je links had aangegeven.

Overlegtekst toevoegen

als je een overlegtekst wilt toevoegen dan zie je midden onder een lijst met beschikbare lokale teksten (gemaakt in ANB5Config – ANB5Fact – NieuweActieTekst). Rechtsonder staat de inhoud van deze overlegtekst. Je koppelt de overlegtekst aan de keuzehulp links met de knop <Opslaan overlegtekst>. Eventuele wijzigingen die je in de tekst rechts gemaakt hebt, kan je meteen laten opslaan in zowel de lokale overlegtekst als de overlegtekst op de website (memotabel met cat=NieuweActieTekst subcat=anb5fact hfstk=1 paragraaf=1 titel= naam overlegtekst).