Mijn voorraad op Bol.com klopt niet

als de koppeling niet werkt dan zijn er verschillende mogelijke oorzaken:

  • je assortiment wordt niet opgehaald: dit doet de cronjob op je website en die maakt gebruik van de leveranciermap van Bol op het web (die staat in de web-configuratie file). Je kan kijken welk bestand daar staat
  • je Bol-assortiment wordt niet opgehaald naar de lokale leverancier-prijslijstmap. Hier kan je met verkenner kijken welke informatie erin zit. De ophaalinstructies staan i nANB5Config bij communicatie extern.
  • de import van je Bol-assortiment gaat fout: je krijgt dan in de grhinf in het rode pakket niet een actuele datum bij leverancier Bol.com te zien
  • de upload van de wijzigingen in je assortiment (waaronder de voorraadposities) gaat niet goed. In de lokale leverancier-prijslijstmap zit de instructieset die ge-upload wordt en in de lokale leverancier-BOLbestellingenmap komt een bestand met foutmeldingen als die er zijn.

Als je voorraad van een leverancier wilt meegeven naar Bol.com alsof het eigen voorraad is dan kan het ook nog fout gaan bij de import van die prijslijst. In sidebase heb je in dit geval actuele informatie van je leverancier nodig.