Tagcodes bij artikelen

ANB5 heeft verschillende tagcodes in gebruik om artikelen van extra kenmerken te voorzien. De precieze uitwerking ervan kan per bedrijf verschillen, maar dit geeft een indicatie van de mogelijkheden.

Vaste tagcodes

  • fx = fixed price. Artikelen worden dan altijd voor deze prijs verkocht, zonder controle of dat qua marge wel uit kan!
  • ob = obsolete. Deze artikelen zijn standaard niet zichtbaar omdat ze niet meer leverbaar zijn.
  • ul = uitlopend. Alle leveranciers uit de groothandelinformatie hebben geen actuele prijs meer. Vermoedelijk is dit dan een uitlopend product. Deze tagcode heeft niet gelijk een consequentie maar is wel zoekbaar omdat deze artikelen mogelijk obsolete moeten worden

Optioneel voor de website, verschijnt in het winkelwagentje bij het artikel

  • ed = ESD product. Als dat in de website-configuratie is aangegeven krijgen deze artikelen bij bestellen een waarschuwing  die je zelf kan invullen, bijvoorbeeld “Let op: Dit product wordt elektronisch geleverd!”
  • nx = leeftijdscontrole.  Als dat in de website-configuratie is aangegeven krijgen deze artikelen bij bestellen een waarschuwing  die je zelf kan invullen, bijvoorbeeld “Let op: wij moeten voor levering uw leeftijd controleren!”
  • rf = refurbished. Als dat in de website-configuratie is aangegeven krijgen deze artikelen bij bestellen een tekst mee die je zelf kan invullen, bijvoorbeeld “Let op, dit is een refurbished product, er kunnen gebruikssporen op zitten of wijzigingen aan gemaakt zijn”
  • zelf kan je extra codes maken en aangeven in de websiteconfiguratie. bijvoorbeeld voor speciale acties