ANB5Product – invullen productinformatie

In ANB5Product kan je de specificaties, marketingteksten en plaatjes van artikelen toevoegen voor gebruik op de website. Je kiest daarvoor beheer productinformatie, zie ook beheer productinfo

De  hele set”Nieuwe info” kan je aanpassen met rechtsklikken:

  • leeggooien om de informatie te resetten
  • vullen uit de eigen website om de bestaande informatie te bewerken

Specificaties (bovenste lijst) kan je wijzigen met rechtsklikken

  • kies een hoofdgroep
  • klik in de rij die je wilt wijzigen en kies een kenmerk
  • kies een waarde

Alle drie openen een nieuw scherm waarin je bovenin kan zoeken op het begin van je gezochte eigenschap. Is die er niet dan kan je hem toevoegen, anders selecteer je met dubbelklikken of met de knop selecteer. Groepen hebben een volgorde waarin ze weergegeven worden op de website.

Marketingteksten kan je wijzigen met dubbelklikken of met rechtsklikken. Dan opent een groter venster waarin je de tekst kan zetten. Html-codes worden geaccepteerd door het veld. Een nieuwe regel wordt zelf voorzien van de html-code daarvoor.

Plaatjes (onderin) kunnen worden ge-uplaod naar de website maar er kan ook worden volstaan met het toevoegen van de link naar een reeds aanwezig plaatje. Zo kunnen afbeeldingen voor meerdere APNs gebruikt worden met slechts 1x uploaden. Je kan aangeven of de upload moet beginnen vanuit de productmap of vanuit een voorgedefinieerde map waarin productinformatie wordt verzameld (aan te geven in ANB5Config). Het hoofdplaatje kan worden gekozen door de URL van één van de afbeeldingen te kopieren in het hokje URLhoofdplaatje.