ANB5 bestaat uit een team enthousiaste professionals: Hendrik-Jan Drenth, Mathijs Kooij, Odilia Drenth, aangevuld met wisselende specialisten voor specifieke onderdelen. Wij hebben onze roots bij ASCI Technologies, een computer-winkelketen met meerdere winkels in Nederland. Daar realiseerden wij ons al in 1996 dat het noodzakelijk was om een bedrijfsinformatiesysteem te hebben. Wij hebben er toen voor gekozen om het bedrijfsinformatiesysteem zelf te ontwikkelen, omdat er geen ander bedrijfsinformatiesysteem op de markt bestond dat vanuit de wensen van de onderneming en de klant ontwikkeld was. ANB5 heeft zich ontpopt als een softwarepakket dat uitermate geschikt is voor bedrijven die opereren in de detailhandel, groothandel en specialistische bedrijven in de computer branche.

ANB5 Business suite

ANB5 is opgezet rondom de klant, diens wensen en de bedrijfsprocessen die nodig zijn om de klant te kunnen helpen. Dit alles uitdrukkelijk vanuit het perspectief van de klant en de ondernemer, de boekhouding volgt hieruit vanzelf als het werk gedaan is! ANB5 is een manier van werken en zij is nog steeds in ontwikkeling. Vanuit onze eigen organisatie en vanuit klanten die ook met ANB5 werken, komen er uitbreidingen die het werk gemakkelijker maken en zorgen dat ANB5 optimaal gebruik maakt van nieuwe technologische ontwikkelingen.

ANB5 is van oorsprong een uit de hand gelopen hobby, ontwikkeld voor intern gebruik. Pas later kwam het besef dat meer mensen op zoek zijn naar een betaalbare, complete oplossing. Een oplossing bovendien die zich in 2 dagen laat implementeren en waar binnen een korte periode alle medewerkers mee uit de voeten kunnen. Wij zijn aan dit werk begonnen als hobby, en dat willen we graag zo houden. Daarom accepteren we ook slechts een beperkt aantal klanten, die ons volledige commitment krijgen. Daarmee kunnen we uitgebreide ondersteuning bieden en gezamenlijk werken aan verdere uitbreiding en verbetering van ANB5.