ANB5 bestaat uit een team enthousiaste professionals: Hendrik-Jan Drenth, Mathijs Kooij, Odilia Drenth, aangevuld met wisselende specialisten voor specifieke onderdelen. Wij hebben onze roots bij ASCI Technologies, een computer-winkelketen met meerdere winkels in Nederland. Daar realiseerden wij ons al in 1996 dat het noodzakelijk was om een bedrijfsinformatiesysteem te hebben. Wij hebben er toen voor gekozen om het bedrijfsinformatiesysteem zelf te ontwikkelen, omdat er geen ander bedrijfsinformatiesysteem op de markt bestond dat vanuit de wensen van de onderneming en de klant ontwikkeld was. ANB5 heeft zich ontpopt als een softwarepakket dat uitermate geschikt is voor bedrijven die opereren in de detailhandel, groothandel en specialistische bedrijven in de computer branche.

ANB5 Business suite

ANB5 is opgezet rondom de klant, diens wensen en de bedrijfsprocessen die nodig zijn om de klant te kunnen helpen. Dit alles uitdrukkelijk vanuit het perspectief van de klant en de ondernemer, de boekhouding volgt hieruit vanzelf als het werk gedaan is! ANB5 is een manier van werken en zij is nog steeds in ontwikkeling. Vanuit onze eigen organisatie en vanuit klanten die ook met ANB5 werken, komen er uitbreidingen die het werk gemakkelijker maken en zorgen dat ANB5 optimaal gebruik maakt van nieuwe technologische ontwikkelingen.

ANB5 is gestart als een intern project, voortgekomen uit onze passie voor het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke software. Al snel beseften we dat er een bredere behoefte was aan een betaalbare en complete oplossing zoals ANB5. De kracht van ANB5 ligt in de eenvoudige implementatie (slechts 2 dagen!) en de korte leercurve voor gebruikers.

We zijn trots op onze betrokken en flexibele werkwijze. Om onze hoge servicegraad te kunnen waarborgen, werken we met een beperkt aantal klanten. Dit stelt ons in staat om ons volledig te committeren aan elke klant en optimale ondersteuning te bieden. Samen met onze klanten werken we continu aan de ontwikkeling en verbetering van ANB5.

De voordelen van ANB5 op een rijtje:

  • Betaalbare en complete oplossing
  • Snelle implementatie (2 dagen)
  • Korte leercurve voor gebruikers
  • Hoge servicegraad
  • Betrokken en flexibele werkwijze
  • Continue ontwikkeling en verbetering

Benieuwd of ANB5 ook uw organisatie kan helpen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.