Als je een opleiding programmeren / applicatie-ontwikkelaar volgt is het mogelijk om bij ons een stage te komen doen. Bij ANB5 hebben we altijd verschillende opdrachten klaarliggen, waarmee je een bijdrage kan leveren aan zowel je eigen ontwikkeling als aan ANB5 business suite.

API / SOAP / EDI

Eén van de sterke punten van ANB5 zijn de ruime mogelijkheden om te koppelen met externe partijen. Dan gaat het zowel om binnenkomende informatie als om uitgaande informatie. Die uitwisseling gaat op verschillende manieren, waar recent API endpoints een grote rol hebben gekregen. Er liggen verschillende projecten ter uitbreiding van de koppelmogelijkheden.

Digipoort

ANB5 schrijft reeds XML / UBL documenten. We willen die graag via Digipoort aan (semi)overheidsinstanties kunnen versturen. Hiervoor moet het gebruik van certificaten binnen ANB5 geïntegreerd worden.

Google charts

Management rapportages worden nu via PHP ontsloten op het eigen intranet. Met google charts zijn veel meer (grafische) weergaves mogelijk. Bij dit project werkt je nauw samen met afdeling sales maar ook met finance om de huidige rapportages niet alleen attractiever vorm te geven maar ook uit te breiden.

Templates voor de webshop

We zijn bezig om allerlei extra verkoopopties te ontwikkelen voor de webshop die met ANB5 meegeleverd wordt. Hiervoor zijn nieuwe template / backend pagina’s nodig die ontworpen en ontwikkeld moeten worden.

Android apps

Op dit moment hebben we al een magazijn-app en een app ter ondersteuning van de Technische Dienst. Dit wordt ontwikkelt in Kotlin en hier blijven wensen voor komen.

Delphi

Hou je van strikte logica en programmeren in iets anders dan PHP dan zijn er verschillende wensen die binnen onze softwarepakketten aangepakt kunnen worden.

Bijvoorbeeld het dynamisch en flexibel opstellen van de emails naar klanten, waarbij de ANB5 klant kan kiezen welke velden op welke plek meegestuurd worden in de email.

Delphi / externe apparaten, printers

Vanuit de ANB5 software wordt er op verschillende plekken gebruik gemaakt van externe apparaten.

Printers:

Pinautomaten zijn op dit moment niet gekoppeld. Aansluiting van ANB5 op een interface van de automaten maakt overnemen van bedrag en betaalreferentie mogelijk.

Monitorme

Ben je meer van de hardware en de (java)scripts? dan hebben wij een leuk project van ons assemblage-team. Dit betreft een website die geautomatiseerd via scripts onze eigen merk computers voorziet van maatwerk controles en software-installaties.

Tuya / InternetOfThings

Wij werken samen met meerdere leveranciers van domotica, waarmee wellicht samen leuke dingen te ontwikkelen zijn.