Structuur in uw bedrijf – overzicht

ANB5 bestaat uit een heleboel samenwerkende onderdelen. Juist de combinatie van specifieke weergave met een centraal beheer van de gegevens erin, maakt ANB5 tot een zeer krachtig instrument.

ANB5Fact
Dit is de basis van uw bedrijf, de frontoffice. Hierin staat alle informatie voor uw klant, met zijn eigen klantspecifieke prijs zodat meekijken geen belemmering is. Natuurlijk heeft u een anonieme klant, maar het werken op klantnaam biedt veel voordelen. Handig gesorteerd heeft u de complete klanthistorie in beeld met betrekking tot offerts, bestellingen, facturen, reparaties, overige vragen en zelfs abonnementen op goederen of diensten zijn mogelijk. De klanteigen betaalafspraken zitten hierin automatisch verwerkt.

Website / webshop / ANB5Webconnect
Een actuele website is tegenwoordig onmisbaar. Omdat prijzen dagelijks wijzigen biedt alleen een automatisch proces de mogelijkheid om altijd up-to-date te blijven. Met ANB5 Business Suite wordt een website met webshop meegeleverd. Deze is bovendien gekoppeld aan uw eigen lokale administratie. U hoeft nooit webbestellingen of RMA-aanvragen over te typen!

ANB5Mailbot
zorgt voor de koppeling tussen verschillende vestigingen. ANB5Mailbot maakt het mogelijk om centraal klanten en producten te beheren en toch lokaal klanten van dienst te kunnen zijn. De persoonlijke noot van een lokaal bedrijf blijft behouden terwijl toch de schaalvoordelen van een groot bedrijf benut worden!

ANB5Mailer
zorgt voor het automatisch informeren van uw klanten. Na ontvangst van een bestelling krijgt de klant een bericht. Ook als er een factuur gemaakt is krijgt de klant automatisch een email. Desgewenst kan eenmaal per week een backorder- debiteurenoverzicht gemaild worden. Voor zakelijke klanten is het mogelijk om de Technische Dienst apart te informeren over de afhandelijk van RMA-verzoeken.
Een extra uitgebreide nieuwsbrief-mailingoplossing hoort eveneens bij ANB5.

ANB5Genie
zorgt voor het overzicht over alle bedrijfsprocssen van een vestiging: reparaties, bestellingen, in te kopen artikelen, overzicht met nog verwachte orders en RMAs.

ANB5Admin
zorgt voor het financieel administratieve overzicht: inkoopfacturen, bankafschriften, debiteuren en crediteuren en kruisposten. Daarnaast regelt ANB5Admin de medewerkers en eventuele voorraadinventarisaties.

ANB5Import
Dit programma zorgt voor de import van prijslijsten van leveranciers naar het standaardformaat van de sidebase. Via de sidebase is de informatie vervolgens integraal toegankelijk voor alle onderdelen van de ANB5 business suite. Ook de koppeling met IceCat-productinformatie wordt door ANB5Import verzorgd.

ANB5Agenda
voor extra overzicht voor uw medewerkers is er ANB5Agenda. Hierin kan simpel en snel worden bijgehouden welke klanten nog gebeld moeten worden en wie met welke reparatie / bestelling bezig is.

Lokale PHP
De PHP-paginas geven veel extra inzicht in het bedrijf. Behalve bij het opzoeken van allerlei zaken helpen ze ook om grip te houden op uw bedrijf. De real-time jaarrekening zorgt er voor dat u nooit meer door uw boekhouder verrast zult worden.

ANB5Config
Omdat we niet allemaal hetzelfde zijn kan ANB5 op maat ingesteld worden. Hier kunnen speciale produktgroepen en produktnummers opgegeven worden, de layout van het briefpapier worden ingesteld en andere keuze-instellingen worden gemaakt. Ook worden hierin de instellingen voor electronische koppelingen met leveranciers opgeslagen.

ANB5Util
de functie van ANB5Util is tweeledig: het bijwerken van prijzen uit de verzamelde groothandelinformatie en sidebase en het bijhouden van een aantal administratieve gegevens. Het dagelijks draaien van ANB5Util verzekert u van actuele prijzen, een altijd bijgewerkte website, van de nieuwste lijsten met debiteuren en crediteuren en van een overzicht van uw financiele positie.

Map afsluiting
In de map afsluiting zijn alle financiele cijfers bij elkaar te vinden. Ook staan hier een aantal lijstjes met controlepunten. Als alle controles regelmatig uitgevoerd worden is het afsluiten van het boekjaar een fluitje van een cent en bevat deze map alles wat voor de jaarrekening nodig is.