ANB5 business suite

De ANB5 business suite bestaat uit een groep nauw gekoppelde programma’s voor het complete beheer van uw bedrijfsinformatie. Elk programma heeft zijn eigen specifieke functie, allemaal gebruiken ze dezelfde centrale database. Daarbij zorgt de onderlinge koppeling van de programma’s vanuit de verkoop aan klanten voor een gelijktijdig automatisch voorraadbeheer en regelt het de bijbehorende financiële administratie, zodat die ook in drukke tijden niet achter gaat lopen op de bedrijfsvoering.

Het hele ontwerp van ANB5 gaat uit van bedrijfsprocessen, waarbij het vervullen van de wensen van de klant centraal staat. Zoveel mogelijk informatie is inzichtelijk te zien, gewoon terwijl de klant meekijkt. Als de klant zijn emailadres achter laat wordt hij automatisch per email geïnformeerd over de status van zijn bestelling en gemaakte facturen, zonder dat u met de hand die berichten hoeft te mailen. Ook kan de klant vanuit huis op de website nakkijken wat producten voor hem kosten en of ze voorradig zijn en ze desgewenst daar alvast bestellen of een garantieverzoek indienen.
ANB5 biedt standaard de mogelijkheid om alle produkten op serienummer te registreren, van de goederenontvangst, assemblage en verkoop tot de reparatie- en garantieafhandeling. Deze koppeling via het serienummer van een fysiek produkt met de daarvan geregistreerde gegevens in de database helpt veel fouten voorkomen en vereenvoudigt de afhandeling van garantieclaims aanzienlijk.
De uitgebreide registratiemogelijkheden in de ANB5 business suite maken het mogelijk om veel onduidelijkheden, fouten en problemen achteraf te kunnen traceren en op te lossen. Naast de serienummerregistratie zijn hiervoor nog een aantal mogelijkheden beschikbaar. Bij alle onderdelen bestaat de mogelijkheid om via een logboeksysteem notities te kunnen toevoegen en deze later weer in te zien. Papiertjes met aantekeningen hoeven niet langer meer zoek te raken.

Het ontwerp van ANB5 is zodanig gemaakt, dat het zowel een enkele, op zichzelf staande winkel kan beheren als een keten van een aantal nauw samenwerkende winkels. Groot voordeel van ANB5 is dat het pakket ontworpen is om op meerdere computers in een netwerk te draaien, waarbij per computer meerdere ANB5-onderdelen kunnen draaien, meerdere kopieën van een ANB5-onderdeel met elk een andere gebruiker en zelfs meerdere kopieën van hetzelfde ANB5-onderdeel met dezelfde gebruiker. Verder is het een open pakket, gebaseerd op een sql-database. Het is daarom goed mogelijk om met een spreadsheet tabellen in te zien en daarmee te voorzien in uw eigen specifieke informatie-behoefte zonder dat daarvoor dure uitbreidingen gekocht moeten worden.